HR stage bij Moonen Packaging

Wie ben je en wat is je functie bij Moonen Packaging?

Ik ben Chayenne Naoum, 23 jaar oud en studeer Human Resource Management aan de Fontys hogescholen te Eindhoven. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding en ben ik aan het afstuderen bij Moonen Packaging op de HR-afdeling als HR medewerker.

Waarom heb je voor Moonen Packaging gekozen?

Ik heb voor Moonen Packaging gekozen, omdat ik het bedrijf al kende sinds 2016. Toen heb ik bij Moonen Packaging mijn mbo stage afgerond op het secretariaat. Ik wist na mijn stage dat ik wilde gaan studeren, maar nog niet goed wat ik wilde studeren. Moonen Packaging heeft mij destijds aangeboden het zwangerschapsverlof van mijn stagebegeleider over te nemen. Zo ging ik dus aan de slag als secretaresse. Het werken bij Moonen Packaging is zo goed bevallen dat ik in 2020 weer contact heb opgenomen voor mijn afstudeerstage aan het HBO. 
 

 

Wat houdt jouw stage bij Moonen Packaging in? 

Tijdens deze stage word ik volledig meegenomen in alle werkzaamheden van de HR afdeling. Er is geen dag hetzelfde. De HR afdeling bestaat momenteel uit 1 persoon. Daardoor kan ik tijdens mijn stage HR in de breedste zin van het woord ervaren en dat maakt deze stage enorm leuk en afwisselend! Naast mijn werkzaamheden hou ik me bezig met mijn afstudeeropdracht die in het teken staat van vitaliteit. Verder hoop ik me verder te ontwikkelen als HR professional.

Hoe heb je de afgelopen tijd bij Moonen Packaging ervaren?

Ik werd opnieuw met open armen ontvangen. Het was erg leuk om collega’s die ik van mijn eerste stage ken weer te zien, maar ook de nieuwe collega’s te ontmoeten. Het voelde als de dag van gisteren, toen ik weer binnen kwam lopen. Ik leer erg veel bij Moonen Packaging en krijg een goed beeld van hoe HR in de praktijk eruitziet. 

© 2024 Moonen Packaging