Logistiek medewerker bij Moonen Packaging

Wie ben je?

Mijn naam is Dounya Noura Baloko. Ik 44 jaar getrouwd en heb 4 kinderen. Ik woon in Nederweert maar ik ben geboren in Afrika, in Tsjaad.

Wat is je functie bij Moonen Packaging? 

Ik ben logistiek medewerker bij Moonen Packaging. Ik werk als orderpicker in het magazijn. Dit houdt in dat als er bedrijven een bestelling hebben gedaan, ik de producten verzamel door middel van een lijst. Deze producten verzamel ik op een houten pallet en dan zorg ik ervoor dat de bestelling ingeseald bij de juiste poort komt te staan. Zo staat de pallet klaar om mee te nemen voor de vrachtwagen die bestelling bij de klant zal leveren.
 

 

Hoe is het om voor het eerst in de logistiek te werken en wat heb je hiervoor gedaan? 

Hiervoor heb ik gewerkt in een kledingwinkel in de outlet van Roermond. Tijdens corona ben ik opzoek gegaan naar ander werk en ben ik terecht gekomen bij Moonen Packaging. In het begin had ik geen idee van wat ik moest gaan doen. Mijn collega’s hebben mij goed geholpen en hebben de werkzaamheden uitgelegd en voorgedaan. Zo kon ik snel en goed aan de slag als logistiek medewerker. Mijn eigen motivatie heeft hier uiteraard ook een rol bij gespeeld. Ik was namelijk super gemotiveerd om te beginnen bij Moonen Packaging en dat heeft mij geholpen in het proces.

Hoe is het om bij Moonen Packaging te werken? 

Ik vind het werk echt superleuk! Heel veel mensen denken dat orderpicken een beroep is voor mannen, maar zo zie ik het niet. Ik vind het leuk om alles bij elkaar te verzamelen en iedere bestelling is weer anders door ons brede assortiment. 

© 2023 Moonen Packaging